COSTA RENT A CAR

Costa Rent a Car

Costa Rent a Car nam je poverio izradu web stranice s ciljem poboljšanja online prisutnosti i pružanja korisničkih iskustava koja će privući potencijalne korisnike. Naš fokus bio je kreirati intuitivan sajt koji olakšava proces iznajmljivanja vozila i istovremeno promovisati brend Costa Rent a Car.

o kompaniji - COSTA RENT A CAR

Costa Rent a Car je priznata rent-a-car agencija koja pruža širok spektar vozila za iznajmljivanje u Tivtu. Sa posvećenim timom i kvalitetnom uslugom, postali su pouzdan izbor za lokalne i međunarodne klijente.

Naš izazov

Izazvani konkurencijom, dinamičnim promjenama na tržištu iznajmljivanja vozila te sveprisutnim digitalnim promjenama, Costa Rent a Car prepoznao je ključnu ulogu SEO optimizacije u svojoj digitalnoj strategiji prilagođenoj obimu svog poslovanja. U potrazi za pouzdanim partnerom koji može donijeti mjerljive rezultate, Costa Rent a Car postao je naš partner u ostvarivanju digitalnih ciljeva, uzimajući u obzir specifične izazove industrije iznajmljivanja vozila.

Naš pristup nije se ograničio samo na unapređenje digitalne prisutnosti Costa Rent a Car-a putem SEO optimizacije. Implementirali smo sveobuhvatne strategije, uključujući prilagodbu optimizacije web stranice, taktike za povećanje posjete temeljene na ključnim riječima te prilagođene strategije za društvene mreže. Rezultat toga bio je značajan rast vidljivosti brenda i povećanje posjete njihovoj web stranici, prilagođenoj specifičnostima njihovog poslovnog modela u iznajmljivanju vozila.

Korištene usluge:
SNAGA U BROJKAMA

Poslovni uticaj

Otkako je započeo saradnja sa nama, Costa Rent a Car bilježi značajan porast organskog prometa na svojoj web stranici, rezultirajući poboljšanim stopama konverzije i povećanim brojem poslatih upita.

Zahvaljujući našoj stručnosti i dubokim uvidima, Costa Rent a Car postigao je izvanredne rezultate, pozicionirajući svoju web stranicu kao lidera u industriji iznajmljivanja vozila.

198%

Povećanje rezervacija vozila

100%

Unapređena online prisutnost

160%

Povećanje konverzija

Ugledna rešenja za digitalni marketing

Kroz našu uspješnu saradnju, fokusirali smo se na unapređenje pozicije Costa Rent a Car, težeći postavljanju među vodeće u industriji iznajmljivanja vozila na Google pretraživaču. Koristeći najsuvremenije taktike i strategije digitalnog marketinga i SEO optimizacije, naš posvećeni tim stručnjaka marljivo je radio kako bi osigurao postizanje izvrsnih rezultata. Costa Rent a Car izrazio je zadovoljstvo saradnjom, naglašavajući da smo ih postavili na prvo mesto na Google-u, čime smo znatno poboljšali njihovu online vidljivost.

“Postigli smo izniman rezultat, pozicionirajući Costa Rent a Car na vrhu Google pretraživača, čime smo optimizovali njihovu online prisutnost.”

Za Costa Rent a Car smo sastavili snažnu digitalnu strategiju koja uključuje:

Postanite lider na internetu uz našu pomoć.