OLD WINE HOUSE

Old Wine House

Old Wine House nam je poverio kreiranje web stranice s ciljem predstavljanja njihovog ekskluzivnog asortimana vina i pružanja jedinstvenog digitalnog iskustva ljubiteljima vina. Naš zadatak bio je stvoriti atraktivan online prostor koji odražava raskošnu ponudu vina i olakšava korisnicima istraživanje i kupovinu.

o OLD WINE HOUSE

Old Wine House je ugledna vinoteka koja se ponosi ekskluzivnim izborom vrhunskih vina iz različitih vinogorja. Sa decenijskim iskustvom, postali su sinonim za kvalitet i strast prema vinu.

Naš izazov

Susrećući se sa izazovima na tržištu enogastronomije i suočeni s jakom konkurencijom, Old Wine House prepoznaje ključnu ulogu SEO optimizacije u svojoj digitalnoj strategiji. Tražili su pouzdane partnere koji mogu donijeti mjerljive rezultate te su se na preporuku obratili nama, postavši naši partneri u ostvarivanju njihovih digitalnih ciljeva.

Naš pristup nije bio ograničen samo na unapređenje digitalne prisutnosti Old Wine House putem SEO optimizacije. Implementirali smo sveobuhvatne strategije, uključujući temeljitu optimizaciju web stranice, strategije za povećanje posjete putem ključnih riječi te prilagođene taktike za društvene mreže. Rezultat toga bio je značajan porast vidljivosti brenda i povećanje posjeta njihovoj web stranici.

Korištene usluge:
SNAGA U BROJKAMA

Poslovni uticaj

Otkako je počela suradnja s nama, Old Wine House je zabilježio značajan porast organskog prometa na svojoj web stranici, što je rezultiralo povećanjem stopa konverzije i većim brojem poslanih kontaktnih obrazaca.

Iskoristivši našu stručnost i uvide, Old Wine House je postigao izvanredne rezultate, pozicionirajući svoju web stranicu među vodećima u industriji.

198%

Porast organskog saobraćaja

 

120%

Poboljšanje organske konverzije

160%

Poslatih kontakt upita

Ugledna rješenja za digitalni marketing

Kroz našu uspješnu saradnju, fokusirali smo se na unapređenje pozicije Old Wine House, težeći postavljanju među vodeće u industriji ugostiteljstva na Google pretraživaču. Koristeći najsavremenije taktike i strategije digitalnog marketinga i SEO optimizacije, naš posvećeni tim stručnjaka marljivo je radio kako bi osigurao postizanje izvrsnih rezultata.

“Postigli smo izniman rezultat, pozicionirajući Old Wine House na vrhu Google pretraživača, čime smo optimizovali njihovu online prisutnost.”

Postanite lider na internetu uz našu pomoć.