VIBACOM

Vibacom

U nastojanju da unaprijede svoju prisutnost na internetu i poboljšaju performanse SEO-a, posebno u rangiranju na Google pretraživaču, VIBACOM je angažovao naš stručni tim. Kroz pažljivu suradnju s ovim vodećim brendom, razvili smo i implementirali sveobuhvatnu online strategiju koja je rezultirala značajnim poboljšanjem njihove pozicije na Google pretraživaču. Naš glavni fokus bio je postizanje prvog mjesta na Google-u, a naša stručnost u SEO-u odigrala je ključnu ulogu u ostvarenju ovog cilja.

O kompaniji - VIBACOM

VIBACOM je renomirani distributer luksuznih brendova hotelske kozmetike i opreme sa tradicijom dugom više od 17 godina. Sarađujući sa vodećim međunarodnim proizvođačima, izdvaja se na tržištu Crne Gore i šire. Fokusirajući se na kvalitet i inovacije, VIBACOM je postao sinonim za povjerenje i profesionalizam u oblasti hotelske industrije.

Naš izazov

Suočeni sa izazovima tržišta, konkurencijom i dinamičnim promjenama u digitalnom okruženju, VIBACOM je prepoznao ključnu ulogu koju SEO optimizacija igra u njihovoj digitalnoj strategiji i tražili su pouzdanog partnera koji može donijeti mjerljive rezultate. Na preporuku su se obratili nama, postajući naš partner u postizanju njihovih digitalnih ciljeva.

Nismo se ograničili samo na unapređenje digitalne prisutnosti VIBACOM-a putem SEO optimizacije. Implementirali smo sveobuhvatne strategije, uključujući temeljitu optimizaciju sajta, strategije za povećanje posjete putem ključnih reči, kao i prilagođene taktike za društvene mreže. Rezultat toga je bio značajan rast vidljivosti brenda i povećanje posjete njihovoj web stranici.

Korištene usluge:
SNAGA U BROJKAMA

Poslovni uticaj

Otkako je započeo saradnju s nama, VIBACOM je zabilježio značajan porast organskog saobraćaja na svojoj web stranici, što je rezultiralo većim stopama konverzije i većim brojem poslatih kontaktnih obrazaca.

Oslanjajući se na našu stručnost i uvide, VIBACOM je uspio postići izvanredne rezultate, pozicionirajući svoju web stranicu na vrh industrije.

298%

Porast organskog saobraćaja

120%

Poboljšanje organske konverzije

160%

Poslatih kontakt upita

Ugledna rješenja za digitalni marketing

Kroz našu suradnju, fokusirali smo se na unapređenje pozicije VIBACOM-a, radeći s ciljem da ih postavimo među prvima na Google pretraživaču. Koristeći najnovije taktike i strategije digitalnog marketinga i SEO optimizacije, naš tim stručnjaka neprestano je radio kako bi osigurao postizanje najboljih rezultata. VIBACOM je izrazio svoje zadovoljstvo saradnjom, ističući da smo ih postavili na prvo mesto na Google-u, čime smo optimizirali njihovu online vidljivost.

“Postigli smo sjajan rezultat, postavljajući Vibacom na prvo mesto na Google-u, čime smo optimizovali njihovu online pristutnost.”

Postanite lider na internetu uz našu pomoć.